یک متخصص تغذیه گفت: مصرف مداوم شیر شتر در بهبود دیابت، کنترل فشار خون، گرفتگی عروق و پوکی استخوان نقش دارد.

 

در ادامه مطلب




مرتضی صفوی در گفت‌وگو با  فارس افزود: شیر شتر دارای آهن بالا و ویتامین‌های گروه B و C خوبی است. اگر شتر سبزی خورده باشد شیرش شیرین و اگر بوته و خار خورده باشد، شیرش شور است.

وی گفت: شیر شتر می‌تواند بهترین جایگزین برای افرادی باشد که به شیر گاو حساسیت دارند و مصرف مداوم شیر شتر در بهبود دیابت، کنترل فشار خون، گرفتگی عروق و پوکی استخوان نقش دارد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: شیر شتر دارای خاصیت ضد باکتری و ضد میکروب است. در بهبود بیماری‌های عفونی از جمله سل مؤثر است و می‌تواند حداقل پروتئین‌های ضروری روزانه انسان به خصوص اسیدهای آمینه را تأمین کند.

صفوی افزود: شیر شتر همچنین در درمان دیابت موثر است به دلیل اینکه پروتئینی شبه انسولین در شیر شتر وجود دارد. اگر روزانه نیم لیتر شیر شتر مصرف شود 30 درصد انسولین دیابت نوع یک را کاهش می‌دهد.

وی گفت: اسیدیته معده معمولاً انسولین را تحریک می‌کند. در صورتی که انسولین موجود در شیر می‌تواند از معده عبور کند و برای رفع ناراحتی‌های معده مؤثر است.